Kosta Boda - Château Champagneglas 21 cl

Jämför produkt Kosta Boda - Château Champagneglas 21 cl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - Château Champagneglas 21 cl i kategorin Champagneglas här hos oss.

Produktinformation

Champagneglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest.

Se gärna också

Aida - Passion Connoisseur Champagneglas 26,5 cl 2-pack -18%

Set med 2 högkvalitativa champagneglas i blyfritt glas från danska aidas Passion Connoisseur-kollektion.

Fira in det nya året eller andra storslagna högtider med ett av dessa vackra champagneglas i din hand. Dessa glas från aidas Passion Connoisseur-serie är speciellt designade så att champagne och andra mousserande viner som avnjuts ur dem kommer till sin fulla rätt, med hjälp av kupan som har speciella punkter på botten som optimerar det mousserande vinets bubbeltid. Champagneglasen är perfekta för alla sorters champagne, mousserande viner samt dessertviner såsom Sauternes, och har en modern design med glas av kristallik kvalité och tunna stjälkar som gör de otrolig bekväma att hålla i. Glasen är tillverkade i blyfritt glas och går att rengöras i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Champagneglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kaffepress

Kaffepress från Bodum

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Iittala

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Blomsterbergs

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Denby

Se alla produkter