Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Champagnestopp 8,2x1,7 cm Svart

Jämför produkt AdHoc - Champagnestopp 8,2x1,7 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AdHoc - Champagnestopp 8,2x1,7 cm Svart i kategorin Champagneförslutare här hos oss.

Produktinformation

Champagnestopp från AdHoc. Placera proppen ovanpå flasköppningen och viksidorna ner under kanten på flaskans överkant.

Den platta designen gör den idealisk för förvaring i kylskåpsdörren. Tillverkad av PC-plast och silikon.

AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995. AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter.

Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen. AdHocs produkter har enastående kvalitet och lång hållbarhet. .

Se gärna också

Georg Jensen - Sky Champagneförslutare -25%

Med denna eleganta champagneförslutare ur serien Sky från Georg Jensen kan du spara den öppnade champagnen eller det mousserande vinet till ett senare tillfälle och samtidigt behålla bubblorna.

Champagneförslutaren är speciellt framtagen för att passa flaskhalsen på den mousserande drycken och med sin nästan levande form är den både vacker och praktisk. Champagneförslutaren är en uppskattad gå-bort-present eller ett perfekt objekt att addera till din samling av bartillbehör.

Serien Sky är formgiven av den franska designern Aurélien Barbry som med sina designs skapar vackra kreationer till vardagen. Hans kollektion Sky är skapad utifrån denna ståndpunkt i vilken vi ser ett möte mellan elegans, modernitet och funktion.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Ronneby Bruk

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Zassenhaus

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från DeLonghi

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Dorre

Se alla produkter