Sidan innehåller annonslänkar

KNIT-IT brödkorg - grey

Jämför produkt KNIT-IT brödkorg - grey online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten KNIT-IT brödkorg - grey i kategorin Brödkorgar här hos oss.

Se gärna också

Modern House - Lundi Brödbox 35x22x13 cm Svart/Bambu -25%

Brödbox i järn med lock i bambu som mäter 35x22x13 cm från norska Modern Houses Lundi-serie.

Förvara ditt nyinköpta färska lantbröd både smart och enkelt med denna modernt designade brödbox från det norska köksföretaget Modern House. Modern Houses brödbox är bastant designad i svartmålat järn och har ett vackert lock i bambu som bidrar med ett robust inslag som gör brödboxen perfekt som kökstillbehör till ett modernt designat skandinaviskt hem. Brödboxen mäter 35x22x13 cm och kan självklart hålla andra saker än bröd – den gör sig till exempel också perfekt som kryddlåda för förvaring av kryddburkar i alla former och storlekar. Möjligheterna är många och med brödboxen från Lundi-serien blir det enkelt att organisera ditt kök, för visst är det lite skönare när var sak har sin plats? Brödboxen är också utrustad med glidsäkra fötter så att den står stadigt där den placeras, och det hållbara oljebehandlade bambulocket kan även användas som skärbräda.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Brödkorgar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Georg Jensen

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från House Doctor

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Gustavsberg

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Ronneby Bruk

Se alla produkter