Sidan innehåller annonslänkar

Aida - RAW Silikon Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Grå

Jämför produkt Aida - RAW Silikon Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - RAW Silikon Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Grå i kategorin Bordstabletter här hos oss.

Produktinformation

Glasunderlägg från Aida i Silikon, perfekt för glas, mugg och kopp. RAW-underlägget med en smart organisk form.

Designen är rå och vacker och du kan använda underläggen till vardags och givetvis - till fest. Kommer i 6-pack och finns i fler färger. .

Se gärna också

Marimekko - Elokuun Tablett 31x42 cm Grön/Oblekt Bomull -7%

Naturinspirerad bordstablett som mäter 31x42 cm i 100% bomull med Marimekkos Elokuun Varjot-mönster och en akrylbelagd yta för enkel rengöring.

Förhindra spill med denna eleganta bordstablett i oblekt bomull med ett naturinspirerat mönster från Marimekko. Bordstabletten är inte bara vacker att titta på, den är också riktigt praktisk! Med sin akrylbelagda yta är den nämligen smutsresistent och riktigt enkel att rengöra – det är bara att torka av den med en våt trasa så är den som ny igen! Bordstablettens lugnande mönster heter Elokuun Varjot - vilket är finska för ”augustiskuggor ”- och designades år 2020 av Maija Louekari med inspiration tagen från hennes egen vilda trädgård. Mönstret är, enligt designern själv, en hyllning till grönska, frihet och varma vindar.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Klimchi

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Craft

Se alla produkter
Diskställ

Diskställ från Joseph Joseph

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Vintage

Se alla produkter