Sidan innehåller annonslänkar

Aida - RAW Buffalo Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Cinnamon Brown

Beställ Aida - RAW Buffalo Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Cinnamon Brown på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - RAW Buffalo Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Cinnamon Brown inom kategorin Bordstabletter.

Produktinformation

Glasunderlägg från Aida i återvunnet läder, perfekt för glasen och kaffemuggen. RAW-underlägget med en smart organisk form.

Designen är rå och vacker och du kan använda underläggen till vardags och givetvis - till fest. Kommer i 6-pack och finns i fler färger. .

Se gärna också

Lind DNA - Leather Serene Curve Bordstablett L 37x44 cm Black -25%

Med Leather Serene Curve Bordstablett L 37x44 cm ur Lind DNAs serie Leather Serene - The Authentic skapar du enkelt en både elegant och praktisk dukning. Bordstabletten Curve finns i en mängd härliga färger att välja mellan så att du kan skapa en personlig dukning. Att använda tabletter är både snyggt och smart, du tillför färg till din dukning samtidigt som du slipper eventuellt spill direkt på bordet.

Curve Leather Serene är tillverkade i OEKO-TEX® återvunnet läder med en gummerad undersida för att säkerställa att tabletten ligger still och inte glider iväg. Använd dem direkt på bordet eller som placemats på en duk, att duka med flera lager skapar en ombonad och genomtänkt känsla och ger dig möjlighet att addera ytterligare färg för en extra effektfull dukning.

Använd dem som de är eller komplettera med de matchande glasunderläggen för att skapa en helhet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från de Buyer

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Watt & Veke

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Eva Solo

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Arabia

Se alla produkter