Sidan innehåller annonslänkar

RO Dessertallrik - Mourning Dove


Jämför produkt RO Dessertallrik - Mourning Dove online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten RO Dessertallrik - Mourning Dove i kategorin Blomus här hos oss.

Produktinformation

Asiatisk estetik möter nordisk design i denna serie från Blomus. Servisen RO är designad av Theresa Rand, som har inspirerats av japanska måltidsceremonier.

RO är en servis som passar alla slags middagar, luncher och frukostar. En mångsidig servis som lever upp till alla serveringskrav, både till vardag som till fest.

Serien är handgjord och tillverkad i porslin. Den är reptålig, hållbar och kan diskas i diskmaskin, samt användas i mikrovågsugn.

Desserttallrik. Mått H 2,3 cm, O 21 cm Färg Mourning Dove .

Se gärna också

PILAR,Set med 2 kaffemuggar & fat, 4 pcs. Agave Green

Set med två stycken kaffekoppar och fat, i glaserad keramik i färgen Agave Green. Blomus nya kollektion PILAR bjuder in till den perfekta måltiden, med sina trendiga färger och solida, tidlösa material. Bakom kollektionen PILAR står designern Nina Thöming från Flöz Design. PILAR servis består av alla essentiella delar som en servis ska innehålla, och finns i ett antal naturnära färger. Eftersom keramik tillverkas i höga temperaturer som ibland skiftar i intensitet, så kan lätta skiftningar i materialet ses. Det gör varje del av kollektionen unik. Kaffekopp och fat PILAR kan diskas i diskmaskin och användas i mikron. Mått H 7 cm, omkrets 8 cm, T 11 cm. V 200 ml. Fat H 2 cm, omkrets 14,5 cm. Material Glaserad keramik Färg Agave Green

Läs mer

Från kunskapsbanken

Astro

Astro kan syfta på: Astro- – ett prefix i svenska, se Lista över prefix i svenskan Astro (musikgrupp) – ett sydkoreanskt pojkband bildat år 2015 av Fantagio Astrokemi – studiet av förekomst av och reaktioner för grundämnen och molekyler i universum Astrologi – är konsten att av himlakropparnas rörelser och inbördes ställningar dra slutsatser om människors öden Astro Boy – en tecknad långfilm av IMAGI Studios från 2009 Astro de Plata (?–), en mexikansk före detta luchador