Målerås Glasbruk - Wildlife Rödhake 11 cm Gul

Jämför produkt Målerås Glasbruk - Wildlife Rödhake 11 cm Gul online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Målerås Glasbruk - Wildlife Rödhake 11 cm Gul i kategorin Block här hos oss.

Produktinformation

Handmålad rödhake på gjutet kristallblock. Handgjord i Målerås samt signerad i botten.

Förpackad i presentask. Vikt 0,55 kg.På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design.

All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck.

De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Se även andra produkter från Block

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vinöppnare

Vinöppnare från Pulltex

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Kosta Boda

Se alla produkter
Ishinkar

Ishinkar från Vintage

Se alla produkter