Sidan innehåller annonslänkar

RIVA Gästhandduk Set/2, 30 x 50 cm Satellite


Beställ RIVA Gästhandduk Set/2, 30 x 50 cm Satellite på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten RIVA Gästhandduk Set/2, 30 x 50 cm Satellite inom kategorin Badrum.

Produktinformation

Set/2 gästhanddukar i 100% organisk bomull. Blomus frottéhanddukar möter de högsta kraven på bekvämlighet och kvalitet.

Bara det finaste bomullsgarnet har använts och det märks när du använder handduken - den är oerhört skön och mjuk mot kroppen. För att bevara den höga kvaliteten rekommenderar vi att att du inte använder blekmedel eller mjukgörare vid tvätt.

För att bevara den mjuka, fluffiga känslan rekommenderar vi att du torktumlar dem. Handdukens frotté är GOTS-certifierad (Global Organic Textile Standard), vilket säkerställer att handduken kommer från en miljövänlig produktionskedja, från bomullsfältet till färdig produkt.

Se gärna också

RIVA Badhandduk, 100 x 200 cm Magnet

Stor badhandduk i 100% organisk bomull. Blomus frottéhanddukar möter de högsta kraven på bekvämlighet och kvalitet. Bara det finaste bomullsgarnet har använts och det märks när du använder handduken - den är oerhört skön och mjuk mot kroppen. För att bevara den höga kvaliteten rekommenderar vi att att du inte använder blekmedel eller mjukgörare vid tvätt. För att bevara den mjuka, fluffiga känslan rekommenderar vi att du torktumlar dem. Handdukens frotté är GOTS-certifierad (Global Organic Textile Standard), vilket säkerställer att handduken kommer från en miljövänlig produktionskedja, från bomullsfältet till färdig produkt. Mått 100x200 cm Material 100% organisk bomull, frotté 700 g/m2 Färg Magnet RIVA handduk finns även som gästhandduk i set om två stycken

Läs mer

Från kunskapsbanken

301

301 (CCCI) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Dixie

Dixie, ibland Land of Dixie eller Dixieland, benämning på sydstaterna i USA. Namnet sägs härstamma från en tiodollarssedel utgiven under tidigt 1800-tal i Louisiana med texten "Ten" på ena sidan, och "Dix" ("tio" på franska) på den andra sidan.