Sidan innehåller annonslänkar

RIVA Bastuhandduk 100x200 cm


Jämför produkt RIVA Bastuhandduk 100x200 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten RIVA Bastuhandduk 100x200 cm i kategorin Badrum här hos oss.

Produktinformation

Exklusiv handduk i bomullsfrotté av mycket hög kvalitet. För att bäst bevara den mjuka känslan och handdukens egenskaper rekommenderar vi att du inte använder blekmedel eller sköljmedel.

Torktumla för att få handduken mjuk och fluffig efter tvätt. Mått 100x200 cm Material Bomull/Frotté Färg Vit .

Se gärna också

RIVA Badhandduk, 100 x 200 cm Ashley Blue

Stor badhandduk i 100% organisk bomull. Blomus frottéhanddukar möter de högsta kraven på bekvämlighet och kvalitet. Bara det finaste bomullsgarnet har använts och det märks när du använder handduken - den är oerhört skön och mjuk mot kroppen. För att bevara den höga kvaliteten rekommenderar vi att att du inte använder blekmedel eller mjukgörare vid tvätt. För att bevara den mjuka, fluffiga känslan rekommenderar vi att du torktumlar dem. Handdukens frotté är GOTS-certifierad (Global Organic Textile Standard), vilket säkerställer att handduken kommer från en miljövänlig produktionskedja, från bomullsfältet till färdig produkt. Mått 100x200 cm Material 100% organisk bomull, frotté 700 g/m2 Färg Ashley Blue RIVA handduk finns även som gästhandduk i set om två stycken

Läs mer