Rörstrand - Förboka Swedish Grace Äggkopp 4 cl - leverans från 1/2


Jämför produkt Rörstrand - Förboka Swedish Grace Äggkopp 4 cl - leverans från 1/2 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rörstrand - Förboka Swedish Grace Äggkopp 4 cl - leverans från 1/2 i kategorin Äggkoppar här hos oss.

Produktinformation

Förboka nya färgen Dimma redan nu! Leverans från 1/2.Äggkopp ur den ikoniska serien Swedish Grace, perfekt till frukosten eller mellanmålet Matcha gärna med andra delar i samma serie för att skapa ett matchande kit.Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand.

Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.Om din order innehåller förbokade produkter skickas ordern när alla produkter har kommit in i lager. .

Se gärna också

Marimekko - Oiva Alku Äggkopp 2-pack Beige/Blå

Set med 2 äggkoppar i glaserat stengods som har besmyckats med Marimekkos Alku-mönster i himmelsblått.

Sätt ditt kokade ägg på en vacker piedestal med dessa modernt designade äggkoppar i brunt stengods från Marimekko. Äggkopparna pryds av Maija Louekaris Alku-mönster i himmelsblått som går perfekt ihop med kopparnas bruna bas. Alku betyder ”början” på finska, och mönstret representerar frön som i framtiden kommer att växa och bli magnifika blommor och träd. Äggkopparna passar perfekt som ensamma tillägg till din frukostservis eller i kombination med tallrikar, skålar och koppar från samma serie.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Rörstrand

Rörstrand kan syfta på: Rörstrands porslinsfabrik – en tidigare svensk porslinstillverkare Rörstrandsområdet – ett informellt område i Vasastan i Stockholms innerstad Rörstrands slott – en byggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsgatan – en gata i Vasastaden i Stockholm Rörstrandskyrkan – en kyrkobyggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsviken – namnet på en del av Karlbergssjön under 1800-talet Gamla och Nya Rörstrandskvarnen – två tidigare väderkvarnar i nuvarande Vasastaden i Stockholm

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland