Big Green Egg

Big Green Egg - Wokpanna med Stekspade i bambu

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Big Green Egg - Wokpanna med Stekspade i bambu online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Big Green Egg - Wokpanna med Stekspade i bambu i kategorin Wokpannor här hos oss.

Produktinformation

Tillaga en härlig wok i denna wokpanna från Big Green Egg. Woken är gjord av kolstål, vilket är hårdare än vanligt stål och fördelar värmen snabbt och jämnt.

Pannan är även behandlad med ett korrosionsbeständigt oljelager. Försedd med två rejäla handtag för ett säkert grepp.

Denna wok är inte bara designad att passa Big Green Egg utan kan med fördel användas på de flesta tillagningsytor, även gas och induktion. Den är platt i botten och dess sluttande sidor gör att maten hela tiden håller sig över värmen.

Tillsammans med woken kommer en stekspade i bambu som är idealisk att röra och slunga runt med. När du använder denna hålls pannans stekyta i bästa skick och blir inte repad. .

Visa fler

Från kunskapsbanken

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).