Sidan innehåller annonslänkar

Rocker Vitlökskross Rostfri


Jämför produkt Rocker Vitlökskross Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rocker Vitlökskross Rostfri i kategorin Vitlökspressar här hos oss.

Produktinformation

Rocker Vitlökskross från Joseph & Joseph krossar vitlöksklyftor snabbt och enkelt, samtidigt som du slipper få vitlöksdoftande händer. När vitlöken har krossats klart förs innehållet enkelt ned i kokkärlet tack vare den skålformade designen. .

Se gärna också

JOSEPH JOSEPH - Duo Vitlökspress Röd

Duo Vitlökspress från Joseph Joseph - både snygg och ergonomisk.

Joseph Josephs serie Duo är en innovativ lösning på ett urval av de viktigaste hushållsartiklarna för ditt hem. Seriens röda stråd är smarta lösningar för hemmet, noggrant designade med enkelhet och innovation i fokus. Duo har en stark tonvikt på kvalitet och värde där varje produkt i serien är tillverkad av högkvalitativa material i en härlig färgpalett som kan integreras sömlöst i alla hem.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Läs mer