Vingel - Vingel Vinglashållare 2-pack Svart

Jämför produkt Vingel - Vingel Vinglashållare 2-pack Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vingel - Vingel Vinglashållare 2-pack Svart i kategorin Vinställ här hos oss.

Produktinformation

Finns det något mer irriterande än när ditt vinglas välter ut över hela picknick-filten precis när du har satt dig till rätta för att njuta av din härliga måltid utomhus? Vingel vinglashållare hjälper dig med det problemet. Sydda i dubbelt tyg och fyllda med sand och designad så att i stort sett alla glas med fot går att använda.

Sätt ner glasets fot och dra åt dragskon och sen är det bara att ställa ifrån dig glaset utan att tänka på hur underlaget är. Vingel är perfekt för dig som gillar att äta och dricka ute i naturen, på en klippa vid havet eller på en picknick. .

Se gärna också

Stiernholm - Trevare Vinställ 8 flaskor Brun

Robust vinställ i mangoträ som mäter 39x25x12 cm med plats för 8 flaskor från Stiernholms Trevare-serie.

Ge din vinsamling en alldeles egen plats där de vackert kan visas upp för dina gäster som ett sofistikerat inslag i ett smakfullt inrett kök. Ta enkelt fram ditt favoritröda när det är dags för en riktigt god hemlagad middag med dina nära och kära, och låt vännerna och familjen förundras över din fantastiska smak – både när det kommer till vin och inredning. Detta robusta vinställ har tillverkats i en klassisk rutnätsdesign av oljebehandlat mangoträ av allra högsta kvalité, med eleganta färger och linjer som skiljer sig från exemplar till exemplar tack vare träets levande kvalité som bidrar till att göra varje vinställ unikt. Vinstället mäter 39x25x12 cm och har plats för upp till 8 vinflaskor. Skulle rengöring behövas rekommenderas avtorkning med en fuktig trasa.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vinställ

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Springformar

Springformar från MasterClass

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Vintage

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Vintage

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Victorinox

Se alla produkter