Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Champ Vakumpump 10 cm

Beställ AdHoc - Champ Vakumpump 10 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Champ Vakumpump 10 cm inom kategorin Vinpumpar.

Produktinformation

AdHocs Champ Vakumpump 10 cm är en elegant och praktisk pump tillverkad av högkvalitativa material. Den här rostfria vakumpumpen är enkel att använda och är designad för att ge många års kvalitetstjänst.

Den är konstruerad för att ge effektiv vakumdragning och har ett inbyggt vakuumrör som ger ett optimalt lufttryck. Den har också en justerbar vakuumregulator som gör det möjligt att styra lufttrycket för att säkerställa att det passar den specifika tillämpningen.AdHocs Champ Vakumpump 10 cm är också utrustad med ett ergonomiskt handtag som ger bättre grepp och komfort.

Den är kompakt och lätt att förvara. Denna pump kan användas för att skapa vakuum för olika ändamål såsom vakuumpackning, vakuumförvaring och vakuumkonservering.

Dessutom är den lämplig för livsmedelsindustrin, medicinska laboratorier, vetenskapliga institutioner och mekaniska verkstäder. AdHocs Champ Vakumpump 10 cm är den perfekta lösningen för att få jobbet gjort snabbt och effektivt. .

Produkter från kända varumärken
Stormkök

Stormkök från Espegard

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Nybro Crystal

Se alla produkter
Kvarnset

Kvarnset från Le Creuset

Se alla produkter
Lampor hängande

Lampor hängande från House Doctor

Se alla produkter