Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Vinöppnare 15 cm

Beställ AdHoc - Vinöppnare 15 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Vinöppnare 15 cm inom kategorin Vinöppnare.

Produktinformation

Vinöppnare från AdHoc. Ergonomiskt utformad kyparkorkskruv som öppnar vinflaskan med minimal ansträngning.

Fungerar på både plastkork och naturlig kork och designen har integrerad folieskärare. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Se gärna också

Coravin - Model 6 Vinöppnare Äppelröd

Du behöver aldrig mer säga ”Jag tar det som är öppnat”. Nu kan du dricka och servera vilket vin du vill med Coravins vinbevarare Modell 6.

Tack vare den patenterade Coravin-tekniken kan du dricka vilket vin du vill, i valfri mängd, utan att dra ur korken. För bara in, luta och häll upp precis så mycket vin som du och dina gäster vill ha – så kan du spara resten av flaskan i veckor, månader eller till och med år!

Nya och förbättrade SmartClamps gör systemet enkelt att fästa och lossa från just det vin du känner för. Du placerar bara systemet i linje med toppen av flaskan och installerar med hjälp av ett snabbt, bestämt tryck. När du är klar lossar du systemet med ett snabbt, bestämt ryck – och du kan använda det om och om igen!

Modell 6 ingår:
- 1 model 6 vinöppnare med standardnål
- 2 kapslar
- 1 skruvkork

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fat limiterat

Fat limiterat från Vintage

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Le Creuset

Se alla produkter
Grytvantar

Grytvantar från Dexam

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Iittala

Se alla produkter