Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Château Vinglas XL 35 cl

Beställ Kosta Boda - Château Vinglas XL 35 cl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - Château Vinglas XL 35 cl inom kategorin Vinglas.

Produktinformation

Vinglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest.

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Rödvinsglas 63 cl Klar

Rödvinsglas från norska Magnor och serien Tokyo Wine, ett stilrent glas med strama former, vilket kännetecknar hela serien.

Serien Tokyo Wine är formgiven av Simen Staalnacke och är en elegant glasserie, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik.Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vinglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Barnserviser

Barnserviser från Design Letters

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Degrenne

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Born in Sweden

Se alla produkter