Aida - Passion Connoisseur Vitvinsglas 42 cl 2-pack

Jämför produkt Aida - Passion Connoisseur Vitvinsglas 42 cl 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Passion Connoisseur Vitvinsglas 42 cl 2-pack i kategorin Vinglas här hos oss.

Produktinformation

Set med 2 vitvinsglas med en volym på 42 cl från danska aidas Passion Connoisseur-kollektion.Dessa tidlöst utformade vinglas är speciellt framtagna för avnjutning av alla sorters vita viner. Avnjut till exempel en välkyld Chardonnay eller en uppfriskande Riesling och upptäck att de aldrig tidigare kommer att ha smakat så gott som med dessa vinglas, med sin briljant kristallika kvalité och sina tunna stjälkar som gör dem otroligt bekväma att hålla i.

Förutom vita viner kan glasen även användas för avnjutning av ett urval lättare röda viner, såsom Zinfandel, Tempranillo (Rioja) samt Sangiovese (Toscana – Brunello). Glasen är tillverkade i blyfritt glas av högsta kvalité och kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Fiskars

Se alla produkter
Stolsdynor  sittkuddar

Stolsdynor sittkuddar från hemtex

Se alla produkter
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Vintage

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Born in Sweden

Se alla produkter