Aida - Passion Connoisseur Rödvinsglas 65 cl 2-pack

Beställ Aida - Passion Connoisseur Rödvinsglas 65 cl 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Passion Connoisseur Rödvinsglas 65 cl 2-pack inom kategorin Vinglas.

Produktinformation

Set med 2 vinglas med en volym på 65 cl från danska aidas Passion Connoisseur-kollektion.Dessa två klassiskt utformade vinglas har tagits fram av danska aida för perfekt avnjutning av lättare röda viner såsom Pinot Noir (Bourgogne), Nebiola (Barolo) och Barbera, men passar även fantastiskt med en lagrad Chardonnay. De vackra glasen har en elegant design med en tunn stjälk som ger dem en både modern samt tidlös känsla, och de är även tillverkade i blyfritt glas av högsta kvalité.

Glasen går att diskas i maskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Thomas

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Zieher

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från KitchenAid

Se alla produkter