AdHoc - Vinstopp 5x6 cm Svart

Beställ AdHoc - Vinstopp 5x6 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Vinstopp 5x6 cm Svart inom kategorin Vinförslutare och hällpipar.

Produktinformation

Praktisk Vinstopp från AdHoc med platt design som gör den idealisk för förvaring i kylskåpsdörren.Vinstoppen gör flaskan lufttät men fungerar även som hällpip med praktisk droppfångare. Tillverkad av 18/8 stål, silikon och PP-plast. .

Se gärna också

Peugeot - Epivac Vakuumpump Duo Svart -25%

Epivac Duo från Peugeot är en vakuumpump framtagen för att fungera till både vanliga vinflaskor och champagneflaskor.

Epivac Duo tar ut luften ur din öppnade vinflaska innan du försluter den igen. På så sätt begränsas oxideringen, du förlänger vinets livslängd och bevarar dess smaker och karaktär.

Med champagneflaskor fungerar det lite tvärtom. Eftersom du vill ha kvar bubblorna injicerar du istället luft med pumpen, och kan på så sätt njuta av ditt favoritbubbel längre!

Två korkar medföljer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Eva Solo

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Kähler Design

Se alla produkter
Förvaringslådor

Förvaringslådor från Hay

Se alla produkter
Kryddor

Kryddor från Nicolas Vahé

Se alla produkter