Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Vinstopp 5x3,5 cm

Beställ AdHoc - Vinstopp 5x3,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Vinstopp 5x3,5 cm inom kategorin Vinförslutare och hällpipar.

Produktinformation

Vinstopp 5x3,5 cm från AdHoc är designad för att passa alla typer av flaskor och är lätt att använda. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Se gärna också

Coravin - Systems Timeless Six Vinbevarare 21,5 cm Vinröd -25%

Med en elegant, glansig färg och finish låter detta lyxiga system dig hälla upp vin utan att dra ur korken och spara resten av flaskan i månader eller till och med år.

Häll upp dina favoritviner utan att dra ur korken med Coravin Timeless Six Preservation System. Timeles modell Six tillför en ny nivå av elegans till våra tidlösa vinkonserveringssystem, så att du kan bevara dina viner i veckor, månader eller till och med år.

Välj bland en mängd eleganta färgalternativ i en högblank finish, metalliska accenter och premiumtillbehör. Detta lyxiga vinkonserveringssystem är perfekt för riktiga vinälskare.

OBSERVERA - Coravin Pure™ Argon Kapslar säljs separat.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Grytor

Grytor från Kitchenaid

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Doftljus och doftpinnar

Doftljus och doftpinnar från Blomus

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Spode

Se alla produkter