AdHoc - Champ Champagnestop 8x2 cm Rostfri

Beställ AdHoc - Champ Champagnestop 8x2 cm Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Champ Champagnestop 8x2 cm Rostfri inom kategorin Vinförslutare och hällpipar.

Produktinformation

Champ Champagnestop 8x2 cm från AdHoc utformad för att bibehålla de ljuva bubblorna i din champagne under en lång tid. Placera stopern ovanpå flasköppningen och vik sidorna ner under kanten på flaskans överkant.

Se gärna också

Coravin - Timeless Three SL Vinkonserveringssystem 2 delar Grå -25%

Timeless Three SL Vinkonserveringssystem - hjälper dig att hälla upp dina favoritviner utan att dra ur korken. Med några enkla steg kan du hälla upp ett glas och samtidigt spara resten av vinet till ett senare tillfälle.

Med Three System får du den perfekta introduktionen till Coravins tidlösa vinkonserveringssystem, vilket gör att du kan bevara viner i veckor, månader eller till och med år. Med en snygg design och enkel hantering ger dig Three SL en utmärkt start för att börja din vinresa! Perfekt present till dig själv eller vinkännaren!

Perfekt för viner med alla typer av förslutning, som du vill bevara och njuta av i dagar eller veckor i taget.I setet ingår:
1 x Coravin Timeless Three SL
1 x Coravin Pure Argon-kapsel

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från RBA Sweden

Se alla produkter
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Marimekko

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Spiegelau

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Gustavsberg

Se alla produkter