Aida - Søholm Vattenglas 30 cl 2-pack Grön

Jämför produkt Aida - Søholm Vattenglas 30 cl 2-pack Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Søholm Vattenglas 30 cl 2-pack Grön i kategorin Vattenglas här hos oss.

Produktinformation

Set med 2 handgjorda vattenglas i färgen Sea Green med en volym på 30 cl från danska aidas Søholm-serie.Släck törsten som aldrig förut med dessa vackert utformade vattenglas från aida. Dessa glas är 100% handgjorda i munblåst glas med en vacker grön färg som för tankarna till soluppvärmda laguner i medelhavsområdet.

Glasen har omsorgsfullt tillverkats av sand som värms upp till hela 1500°C innan formgivningen ens börjar, och detta resulterar i vackra färger och former för alla tillfällen. Glasen har en volym på 30 cl och går att rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Arabia

Se alla produkter
Springformar

Springformar från Heirol

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Serax

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Vintage

Se alla produkter