Aida - Søholm Sonja Glas 30 cl 2-pack Klar

Beställ Aida - Søholm Sonja Glas 30 cl 2-pack Klar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Søholm Sonja Glas 30 cl 2-pack Klar inom kategorin Vattenglas.

Produktinformation

Vackra dricksglas i 2-pack ur Aidas serie Søholm Sonja. Glasen är munblåsta och varje exemplar är unikt.

Se gärna också

Aida - Søholm Vattenglas 30 cl 2-pack Gul -25%

Set med 2 handgjorda vattenglas i färgen Sea Green med en volym på 30 cl från danska aidas Søholm-serie.

Släck törsten som aldrig förut med dessa vackert utformade vattenglas från aida. Dessa glas är 100% handgjorda i munblåst glas med en vacker grön färg som för tankarna till soluppvärmda laguner i medelhavsområdet. Glasen har omsorgsfullt tillverkats av sand som värms upp till hela 1500°C innan formgivningen ens börjar, och detta resulterar i vackra färger och former för alla tillfällen. Glasen har en volym på 30 cl och går att rengöras i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Magnor

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Mitt & ditt

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Craft

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Piffany Copenhagen

Se alla produkter