Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Fado Vas 33 cm Brun/Blå

Jämför produkt Kosta Boda - Fado Vas 33 cm Brun/Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - Fado Vas 33 cm Brun/Blå i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Från Kosta Boda och serien Fado kommer denna uttrycksfulla och eleganta vas. Ett handblåst konstverk med en svampliknande form och en blå droppe i botten, designad av glaskonstnären Göran Wärff.

Vasen fado finns i två storlekar och detta är den mindre varianter. Vacker som den är eller smyckad med en kvist eller dina favoritblommor.

”Inspirationen till min serie Fado är den portugisiska musiken och ofta med havet och längtan som bärande tema. Fado, en blå kula i glas med ett påklipp av grått glas på glasblåsarpipan är själva fröet till den vasserie jag kallar Fado.

Se gärna också

Magnor - Symre Vas 11,5x28 cm Klar -25%

Från Magnor och serien Symre kommer denna vas i munblåst glas, designad av Kristine Bjaadal. Symre är en serie elegant formade vaser i munblåst glas och blir ett stiligt inslag i ditt hem. De finns i tre olika storlekar och färger, snygga att matcha och ställa tillsammans som en dekorativ trio, detta är den höga varianten på 28 cm. Vasernas former är designade för att hålla olika sorters blommor – från små sticklingar och vilda blommor till buketter med snittblommor och enkla långskaftade växter.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Symre även tagit fram Drops, Hold och Hold Hverdag.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vaser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bakformar

Bakformar från Blomsterbergs

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Smeg

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Normann Copenhagen

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Naturally Med

Se alla produkter