Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Fanny Vas 19,5 cm Mässing

Jämför produkt Klong - Fanny Vas 19,5 cm Mässing online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Fanny Vas 19,5 cm Mässing i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Fanny från Klong är en snygg och stilren vas som tar blomarrangemangen till en ny nivå och ger en sofistikerad känsla till hemmet. .

Se gärna också

Umbra - Tesora Vas 15x26 cm Mässing -25%

Vas i mässing och glas med en höjd som går att justeras mellan 16 och 26 cm från kanadensiska Umbras Tesora-serie.

Visa stolt upp ditt nyinköpta blomsterarrangemang med denna vackra vas som karaktäriseras av sin mönstrade glasbas och sina eleganta mässingsfärgade detaljer. Den minimalistiska designen gör att vasen känns exklusiv samtidigt som att den är funktionell tack vare den låga mönstrade basen i glas som gör den enkel att komma åt med vattenkannan för lätt bevattning av dina växter och blommor. Vasen från Umbras Tesora-kollektion är även fullt justerbar och metalldelen går att höjas och sänkas för att passa alla typer av blom- och växtstjälkar. En både fager och versatil lösning helt enkelt. Vasen har en diameter på 15 cm och höjden går att justeras mellan 16 och 26 cm.

Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem. Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter. Med 30 års erfarenhet fortsätter Umbra att växa med sina grundare i täten, och bara framtiden kan säga hur långt de kommer att gå.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vaser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Iittala

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Rösle

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Cooee

Se alla produkter