Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Awa Vas/Ljusstake 20x7,5 cm Rostfri

Beställ Klong - Awa Vas/Ljusstake 20x7,5 cm Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Awa Vas/Ljusstake 20x7,5 cm Rostfri inom kategorin Vaser.

Produktinformation

Awa är en vändbar vas och ljushållare. Blommorna, alternativt lågorna, reflekteras i kroppen och speglar en optisk illusion av djup.Awa är formgiven av Kutarq Studio för Klong, och finns i mässing och med nickelpläterad yta. .

Se gärna också

Magnor - Skyline Lux Vas 10x30 cm Klar -25%

Skyline Lux är från norska Magnor är en elegant och vacker vas från den populära Skyline-serien. Skyline Lux är handgjord och munblåst av erfarna glasblåsare och formgivaren är den välkände inrednings- och möbeldesignern Halvor Bakke.

Halvor har hämtat sin inspiration från sina resor runt om i världen. Skyline blev ett naturligt namn efter en resa till Shanghai där han satt på 43:e våningen, tittade ut över staden och fascinerades av alla ljus. Han gav Skyline ett stramt, rent och maskulint uttryck som en illusion av stadens rena linjer. Den exklusiva handpolerade ytan skapar en sofistikerad och lite dramatisk känsla.

I serien ingår även andra delar, fina att mixa och matcha för ett snyggt arrangemang.

Vasen är 30 cm hög och 10 cm bred.
Handdiskas.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vaser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Zwilling

Se alla produkter
Sous Vide

Sous Vide från Steba

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Stormkök

Stormkök från Espegard

Se alla produkter