Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Awa Vas/Ljusstake 20x7,5 cm Mässing

Beställ Klong - Awa Vas/Ljusstake 20x7,5 cm Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Awa Vas/Ljusstake 20x7,5 cm Mässing inom kategorin Vaser.

Produktinformation

Awa är en vändbar vas och ljushållare. Blommorna, alternativt lågorna, reflekteras i kroppen och speglar en optisk illusion av djup.Awa är formgiven av Kutarq Studio för Klong, och finns i mässing och med nickelpläterad yta. .

Se gärna också

Magnor - Symre Vas 19x20 cm Brun -17%

Symre Vas från Magnor blir ett stiligt inslag i ditt hem. Vasen är designad av Kristine Bjaadal. Symre är en serie elegant formade vaser i munblåst glas. De finns i tre olika storlekar och färger, snygga att matcha och ställa tillsammans som en dekorativ trio, detta är den stora varianten. Vasernas former är designade för att hålla olika sorters blommor – från små sticklingar och vilda blommor till buketter med snittblommor och enkla långskaftade växter.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Symre även tagit fram Drops, Hold och Hold Hverdag.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vaser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Knivslipar

Knivslipar från Tamahagane

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Sthål

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Vintage

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Vitamix

Se alla produkter