Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Hobnail Vas med Kant 18 cm Crystal

Jämför produkt Klimchi - Hobnail Vas med Kant 18 cm Crystal online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klimchi - Hobnail Vas med Kant 18 cm Crystal i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Klimchi Crystal Hobnail vas med kant är tillverkad i traditionell böhmisk, blyfri kristall som reflekterar ljuset på ett vackert sätt och med en modern design full av attityd. Vasens kaxiga formspråk kommer stå i skön kontrast till en bukett vackra blommor och bli ett mycket medvetet blickfång i ditt hem.I Hobnailserien hittar du även kannor, glas och skålar i flera storlekar, modeller och härliga färger att välja mellan.

Se gärna också

Umbra - Layla Vas Set 3 delar Klar -25%

Vas-setet Layla i 3 delar i glas från kanadensiska Umbra.

Imponera på dina gäster med väluttänkta blomsterarrangemang som du själv eftertänksamt har plockat ihop med detta set med vaser i 3 delar från Umbra. Vaserna går att staplas inuti varandra med blommor placerade i varje lager för att skapa unikt detaljerade blomsterdesigner eller varför inte utplacerade bredvid varandra eller var för sig på olika platser i ditt hem där du vill sprida lite grönska. Med Layla-vaserna i 3 olika storlekar och färger kan du enkelt uttrycka dig själv med blommor, ljus och andra tillbehör precis som du vill. De två större vaserna är tillverkade i färgtonat glas, och den långa vasen har ett vackert räfflat mönster. Se vasernas mått nedan.

Mått, klar vas: 7x7x23 cm
Mått, gråtonad vas: 10x10x18 cm
Mått, lila vas: 15x15x13 cm

Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem. Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter. Med 30 års erfarenhet fortsätter Umbra att växa med sina grundare i täten, och bara framtiden kan säga hur långt de kommer att gå.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vaser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från Contigo

Se alla produkter
Tumblers

Tumblers från Leonardo

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Cult Design

Se alla produkter
Grytvantar

Grytvantar från Scandinavian Home

Se alla produkter