Sidan innehåller annonslänkar

Aalto Vas blomma klar 4-delar

Jämför produkt Aalto Vas blomma klar 4-delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aalto Vas blomma klar 4-delar i kategorin Vaser här hos oss.

Vaser från andra varumärken

Upp till 35% rabatt
House Doctor - Dot Vas Vit 30 cm

Vaser från House Doctor

Se produkter inom Vaser från House Doctor.
Upp till 54% rabatt
Kosta Boda - Mirage Vas 21 cm Grön/Blå

Vaser från Kosta Boda

Missa inga bra priser på Vaser från Kosta Boda.
Upp till 33% rabatt
Hilke - Amico Vas 29 cm Mässing

Vaser från Hilke

Visa produkter inom Vaser från Hilke.
Upp till 50% rabatt
Sagaform - Hold Vas justerbar 28x15 cm Silver

Vaser från Sagaform

Missa inga bra priser på Vaser från Sagaform.
Upp till 39% rabatt
Cooee - Tulipa Vas 30 cm Linne

Vaser från Cooee

Utforska allt inom Vaser från Cooee.
Upp till 28% rabatt
Iittala - Kastehelmi Vas 15,4 cm Grå

Vaser från Iittala

Se vad Iittala har inom Vaser.

Se gärna också

Umbra - Tesora Vas 15x26 cm Mässing

Vas i mässing och glas med en höjd som går att justeras mellan 16 och 26 cm från kanadensiska Umbras Tesora-serie.

Visa stolt upp ditt nyinköpta blomsterarrangemang med denna vackra vas som karaktäriseras av sin mönstrade glasbas och sina eleganta mässingsfärgade detaljer. Den minimalistiska designen gör att vasen känns exklusiv samtidigt som att den är funktionell tack vare den låga mönstrade basen i glas som gör den enkel att komma åt med vattenkannan för lätt bevattning av dina växter och blommor. Vasen från Umbras Tesora-kollektion är även fullt justerbar och metalldelen går att höjas och sänkas för att passa alla typer av blom- och växtstjälkar. En både fager och versatil lösning helt enkelt. Vasen har en diameter på 15 cm och höjden går att justeras mellan 16 och 26 cm.

Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem. Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter. Med 30 års erfarenhet fortsätter Umbra att växa med sina grundare i täten, och bara framtiden kan säga hur långt de kommer att gå.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2023