Ripply small värmeljushållare ljus aprikos


Jämför produkt Ripply small värmeljushållare ljus aprikos online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ripply small värmeljushållare ljus aprikos i kategorin Värmeljushållare och ljusstakar här hos oss.

Produktinformation

Värmeljushållare i frostat glas i en fin varm färgton, finns i två olika storlekar. En inredningsdetalj som skapar mysig stämning.

Kombinera gärna ljuslyktan med andra värmeljushållare i olika storlekar, höjder, material och färg för en mer levande känsla. Ljushållaren passar lika bra i vardagsrummet som i köket eller sovrummet. .

Se gärna också

Pampas värmeljushållare natur

Rund ljuslykta i glas med tunt hölje av naturmaterial. Dekorativ ljushållare i jordnära stil som passar i de flesta hem oavsett inredningsstil. Skapa mysig stämning i rummet med en ljuslykta som ger ett vackert sken. Placera gärna flera lyktor bredvid varandra för en vacker gruppering. Lyktan passar lika bra i vardagsrummet som i uterummet och blir en vacker inredningsdetalj när den inte används. Finns i två olika storlekar som är fina att kombinera.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Hemtex

Hemtex är en detaljhandelskedja inom hemtextil och heminredning med totalt 162 butiker i januari 2016, varav 138 i Sverige, 19 i Finland och 5 i Estland. Av butikerna var 145 ägda av Hemtexkoncernen och 18 av franchiseföretag. Under gemensamt varumärke säljer butikerna heminredningsprodukter med tonvikt på hemtextil. Hemtex produktområden är Sova, Bada, Äta och Umgås. Hemtexkoncernens årsomsättning uppgick per den 31 december 2014 till totalt 1 046 miljoner kronor. Hemtex var från 23 oktober 2015 till 14 maj 2019 ett helägt dotterbolag inom Ica-gruppen som sålde Hemtex till norska hemtextilkedjan Kid ASA. Styrelseordförande: Stein Petter Ski Verkställande direktör: Björn Abild CFO: Andreas Berntsson