Foodsaver

Foodsaver - Flow Vakuumpackare FFS006X

3599 kr 2099 kr-42%
Kontrollera pris

Köp nu

FoodSaver Flow är en vakuumförpackare som automatiskt tömmer förpackningar på luft och på det viset ökar livslängden på de flesta livsmedel med upp till 5 gånger. Den har en helt automatisk hantering och känner av påsar och vätskenivå i droppbrickan. Flow har en inbyggd rullförvaring och en integrerad skäranordning som gör att du kan anpassa påsens storlek efter innehållet. Det finns flera olika lägen; ett för vanlig vakuumförsegling, ett för mat med mycket vätska, ett marineringsläge och ett läge för enbart försegling. Flow har även en pulsfunktion för bästa resultat vid marinering. Den har även en bred förslutningsremsa för extra styrka. Den har en kompakt, vertikal design som tar liten plats. Tillbehör som ingår 2 st större påsar 3 st mindre påsar 3 st FoodSaver zip-påsar 1st plastrulle


Jämför produkt Foodsaver - Flow Vakuumpackare FFS006X online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Foodsaver - Flow Vakuumpackare FFS006X i kategorin Vakuumförseglare här hos oss.

Kategori: Vakuumförseglare
Artikelnummer: 103722
Visa fler

Från kunskapsbanken

Flow

Flow är ett begrepp inom psykologin. Det är ett medvetandetillstånd som inträffar när en individ blir helt uppslukad av en aktivitet och går bortom sin reflekterande självmedvetenhet samtidigt som den får en djup känsla av kontroll. Flow blev till ett allmänt känt begrepp efter att Csikszentmihalyi beskrev det i sin bok ”Beyond Boredom and Anxiety” utgiven 1975. Konceptet har sen dess studerats och använts brett. I forskningen finns det en generell överenskommelse om dess betydelse men mätmetoder för flow diskuteras fortfarande. Flow är en positiv erfarenhet och associeras med njutning. Det är också ett mycket funktionellt tillstånd som korrelerar med framgång i kreativa aktiviteter, studier och sport och på det sättet leder till kompetens- och personlighetsutveckling. Flow leder till engagemang i utmanande aktiviteter eftersom individen måste sätta allt högre standarder för sig själv för att behålla flow. Därför ses flow som en nyckel till ett rikt och produktivt liv samt till den kulturella evolutionen. Koncept som liknar flow är lek (Piaget), optimal stimulering (Hebb och Berlyn), peak experience (Maslow), personal causation (DeCharms), sparks (Benson) och personal expressiveness (Waterman).