Sidan innehåller annonslänkar

Ronja belagt avtorkningsbar duk multi


Jämför produkt Ronja belagt avtorkningsbar duk multi online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ronja belagt avtorkningsbar duk multi i kategorin Utomhusdukar här hos oss.

Produktinformation

Avtorkningsbar duk med smakfullt blommönstter. En duk i harmoniska färger med vackert blommönster, kombinera gärna med tygservetter eller pappersservetter i matchande färg för en enhetlig dukning.

En belagd bomullsduk som är vattenavvisande och spilltålig, ett alternativ till klassisk vaxduk. Duken har en tunn vattenavvisande beläggning (akrylatbeläggning, ej PVC) som gör att duken är lätt att torka ren med en fuktig trasa.

Se gärna också

Noora avtorkningsbar duk gul

Avtorkningsbar duk med grön botten och blommönster. En belagd bomullsduk som är vattenavvisande och spilltålig, ett alternativ till klassisk vaxduk. Duken har en tunn vattenavvisande beläggning (akrylatbeläggning, ej PVC) som gör att duken är lätt att torka ren med en fuktig trasa. En vacker duk som ger bordet en klädd känsla samtidigt som den skyddar bordet. Maskintvätt 40 grader.Denna produkt främjar en mer hållbar bomullsodling genom BCI - Better Cotton Initiative. Läs mer om BCI här bettercotton.org/massbalance

Läs mer

Från kunskapsbanken

Duka

Duka var en butikskedja som sålde bosättningsartiklar och hushållsutensilier, bland annat köksredskap och prydnadsföremål i Norge och Polen, och tidigare i Sverige. Verksamheten i Sverige genomgick flera förändringar och ägarbyten, och i maj 2009 gick den svenska verksamheten i konkurs.

Hemtex

Hemtex är en detaljhandelskedja inom hemtextil och heminredning med totalt 162 butiker i januari 2016, varav 138 i Sverige, 19 i Finland och 5 i Estland. Av butikerna var 145 ägda av Hemtexkoncernen och 18 av franchiseföretag. Under gemensamt varumärke säljer butikerna heminredningsprodukter med tonvikt på hemtextil. Hemtex produktområden är Sova, Bada, Äta och Umgås. Hemtexkoncernens årsomsättning uppgick per den 31 december 2014 till totalt 1 046 miljoner kronor. Hemtex var från 23 oktober 2015 till 14 maj 2019 ett helägt dotterbolag inom Ica-gruppen som sålde Hemtex till norska hemtextilkedjan Kid ASA. Styrelseordförande: Stein Petter Ski Verkställande direktör: Björn Abild CFO: Andreas Berntsson