Klong - Svante Vattenkanna 1 L Mässing

Jämför produkt Klong - Svante Vattenkanna 1 L Mässing online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Svante Vattenkanna 1 L Mässing i kategorin Utestolar-Bord Solstolar här hos oss.

Produktinformation

Vattenkanna från Klong som förutom funktionen, även gör sig bra som inredningsdetalj. En bra present till någon som har det mesta. .

Se gärna också

Design House Stockholm - Botanic Kruka 30×35×40 cm -30%

Låt växterna eller kryddorna få ett hem i Botanic Box. Den snygga krukan från Design House Stockholm är formgiven av den thailändska designduon Atelier 2+, som består av Worapong Manupipatpong och Ada Chirakranont. De har studerat både på KMITL i Bangkok och på Konstfack i Stockholm och deras design visar att Skandinaviskt formspråk inte är begränsat av skaparens nationalitet. De är kända för att kombinera geometriska, raka former, och en vilja att skapa gröna inomhusmiljöer. Botanic box passar lika bra i köket som på kontoret, den inglasade balkongen eller vardagsrummet. Då krukan kommer med en piedestal går det också att placera dem på golvet för att skapa olika nivåer i rummet. Krukan är gjord av pulverlackad metall, en snygg kontrast till piedestalen i massiv ask.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Utestolar-Bord Solstolar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Staub

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Blomus

Se alla produkter
Ljus special

Ljus special från Vio Ljusfabrik

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Born in Sweden

Se alla produkter