Kosta Boda - All About You Tumbler 57 cl 2-pack Want You

Jämför produkt Kosta Boda - All About You Tumbler 57 cl 2-pack Want You online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - All About You Tumbler 57 cl 2-pack Want You i kategorin Tumblers här hos oss.

Produktinformation

2-pack tumblerglas ur serien All About You, formgiven av Sara Woodrow för Kosta Boda. Sara Woodrow är konstär och har hämtat sin inspiration för motiven ur modevärlden.

Matcha gärna med andra glas ur samma serie för att skapa en färgsprakande dukning. Motivet på detta glas i rött heter "Want You". .

Se gärna också

Leonardo - Brindisi Tumblerglas 37 cl 6-pack Klar

Vackert tumblerglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 37 cl och är 14 cm högt.

Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen.

Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen.

Levereras i 6-pack

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Tumblers

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Airfryer  Fritös

Airfryer Fritös från Ariete

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Design Letters

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Vintage

Se alla produkter
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Kockums

Se alla produkter