Lotus

Lotus - Lotus Kolgrill Rökfri XL 43,5 cm Röd

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

LotusGrill XL är med sin smarta funktion en helt rökfri träkolsgrill, perfekt till altanen eller balkongen. Fettet droppar inte ned på kolen under tillagning, och därigenom undviker du den största källan till rökutveckling och bildandet av hälsofarliga ämnen. Tack vare det inbyggda batteridrivna ventilationssystemet med bälgeffekt är grillen redo för användning redan efter 3 minuter. Värmen regleras enkelt med den upplysta utvändiga ratten. Innerskålen och gallret rengör du enkelt i diskmaskinen. Kolgrillen har en sluten kolbehållare som du låser fast med grillgallret. Därmed riskerar du inte att varm kol faller ur grillen om grillen skulle välta. Tack vare att grillen har både en innerskål och ett yttre hölje blir den aldrig så varm att du bränner dig på utsidan. Grillen är tillverkad i 100% återvinningsbara material (stål och plast). Vikt 6,5 kg Ingår - Grillgaller - Transportväska - 4 st AA-Batterier - Manual


Jämför produkt Lotus - Lotus Kolgrill Rökfri XL 43,5 cm Röd online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Lotus - Lotus Kolgrill Rökfri XL 43,5 cm Röd i kategorin Träpelletsgrill här hos oss.

Kategori: Träpelletsgrill
Artikelnummer: 127773

Från kunskapsbanken

Lotus

Lotus har olika betydelser:

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.

Rode

Rode kan syfta på: Rode (efternamn) – ett efternamn Rode, England – en ort och civil parish i Somerset, England