Afroart - Eco Textilservett 45x45 cm 2-pack Eco Thinstripe Svart

Beställ Afroart - Eco Textilservett 45x45 cm 2-pack Eco Thinstripe Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Eco Textilservett 45x45 cm 2-pack Eco Thinstripe Svart inom kategorin Textilservetter.

Produktinformation

2-pack handvävda servetter i fint material från Afroart. Dessa fina och mjuka servetter kommer komma till stor användning, både till vardags och fest.

Ett hållbart alternativ då de tål maskintvätt och på så sätt kan användas om och om igen. De är tillverkad av 100% ekologisk bomull och finns i fler färger att välja mellan.

Serien Eco från Afroart består av textilier gjorda av bomull som är ekologist odlad och handvävs i området Kutch i Indien.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Lin Servett 45x45 cm Mörkgrå -25%

Servett 45x45 cm från Tell Me More Interiors tillverkad i mjukt stentvättat frankst linne. Att duka med servetter lyfter du din dukning till nya höjder. För en exklusiv känsla till finmiddagen eller när du vill ha lite mer guldkant i vardagen. Välj mellan flera olika färger och mixa och matcha för att variera din dukning efter tycke och smak.

Lin har en bra absorptionsförmåga, torkar snabbt och är slitstark vilket gör det ett utmärkt material i en servett. Linneservetter ger en rustik känsla och tål att användas om och om igen då linet blir vackrare och skönare med tiden. Föredrar du en lätt skrynklig och mjuk servett rekommenderar vi att låta den hängtorka till nästan helt torr och då torktumla den ett par minuter. Tvätta gärna i lägre temperaturer för miljöns skull. Linneservetten kan tvättas i max 60° och tål torktumling.

- 100% linne
- Stentvättat franskt linne

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Juldekorationer

Juldekorationer från Rolf Berg Keramik

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Wüsthof

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Zwilling

Se alla produkter
Grytvantar

Grytvantar från Dexam

Se alla produkter