Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Fusion Tefilter 5,5x7 cm

Jämför produkt AdHoc - Fusion Tefilter 5,5x7 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AdHoc - Fusion Tefilter 5,5x7 cm i kategorin Tesilar här hos oss.

Produktinformation

Tefilter från AdHoc. Passar till alla typer av te, locket fungerar som ett droppställ som fångar upp dropparna efter användning.

AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995. AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter.

Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen. AdHocs produkter har enastående kvalitet och lång hållbarhet. .

Se gärna också

Heirol - Heirol Tekula 7 cm Rostfritt Stål -38%

Tekula är en variant av tesil i form av en rund boll. Denna tekula kommer från Heirol och är i rostfritt stål. Med en tunn kedja och en liten krok hänger du enkelt kulan över muggens kant. Utmärkt att använda till lösteet, men likväl till att smaksätta soppor, såser, grytor och annan härlig mat. Fyll den med te, kryddor eller örter, häng den över kanten på en kastrull och låt den ligga i för att ge smak åt maten.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fat limiterat

Fat limiterat från Rörstrand

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Cult Design

Se alla produkter
Diskdukar

Diskdukar från Cult Design

Se alla produkter