Sidan innehåller annonslänkar

Klean Kanteen - TKWide Termosmugg 35,5 cl Borstat stål

Beställ Klean Kanteen - TKWide Termosmugg 35,5 cl Borstat stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klean Kanteen - TKWide Termosmugg 35,5 cl Borstat stål inom kategorin Termosmuggar.

Produktinformation

TKWide vakuumisolerad termosmugg från Klean Kanteen är en slitstark to go-mugg med läcksäkert drick-lock. Muggen är tillverkad av livsmedelsklassad rostfritt stål, helt fritt från BPA, perfekt för dig som vill slippa onödig plast i vardagen.

Muggen har en extra vid öppning och ett praktiskt kafé-lock (Café Cap). Locket har även en ögla som du kan bära termosen i.

Se gärna också

Martinex - Martinex Termosmugg 39 cl Blå -25%

Termosmugg med motiv av verktyg från Martinex. Perfekt till hobbysnickarna och gör-det-själv-kungarna i ditt liv. Muggen är av rostfritt stål och rymmer 39 cl. Håller drycken kall i 7 timmar och varm i några timmar. Handdisk rekommenderas.

Martinex är ett familjeföretag i flera generationer. Varumärket grundades 1986 av Risto och Tuula Muinonen och sedan 2001 drivs det av andra generationen. Sortimentet fokuserar på present- och hushållsartiklar, men även textilier, leksaker och spel. Köksprodukterna har ofta ett lekfullt uttryck med motiv av välkända figurer så som Pippi Långstrump och Mumin, vilka uppmuntrar även de små familjemedlemmarna att delta i matlagning och bak.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Termosmuggar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Wrendale Design

Se alla produkter
Dunkuddar

Dunkuddar från Nordun

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från Iittala

Se alla produkter