Sidan innehåller annonslänkar

Eva Solo - Mugg To Go 35 cl Nordic Rose

Jämför produkt Eva Solo - Mugg To Go 35 cl Nordic Rose online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Eva Solo - Mugg To Go 35 cl Nordic Rose i kategorin Termoskoppar här hos oss.

Produktinformation

To Go Cup 35 cl från Eva Solo är praktiska och kan tas med överallt. Locket är lätt att öppna och stänga i farten tack vare klickfunktionen som enkelt kan hanteras med en hand.

Fyll To Go Cup med kaffe eller någon annan dryck – den håller värmen eller kylan perfekt tack vare dubbla väggar och vakuumeffekt. Bärremmen i silikon gör det lätt att ta med flaskan så att man alltid har något att dricka inom räckhåll.

Termoskoppar från andra varumärken

Upp till 75% rabatt
Eva Solo - Espressomugg 8 cl 2-pack Rosenquarts

Termoskoppar från Eva Solo

Utforska allt inom Termoskoppar från Eva Solo.
Upp till 70% rabatt
Hay - Sowden Resemugg 50 cl Grå

Termoskoppar från Hay

Utforska allt inom Termoskoppar från Hay.
Upp till 50% rabatt
Design Letters - To Go Termosmugg Hot Svart

Termoskoppar från Design Letters

Här har vi samlat Termoskoppar från Design Letters.
Upp till 36% rabatt
Stelton - To Go Click Mugg 20 cl Rostfri

Termoskoppar från Stelton

Utforska allt inom Termoskoppar från Stelton.
Upp till 30% rabatt
LUND LONDON - Skittle Travel Mug 24cl Pink & White

Termoskoppar från LUND LONDON

Se produkter inom Termoskoppar från LUND LONDON.
Upp till 30% rabatt
WMF - Impulse Termomugg 35 cl Svart

Termoskoppar från WMF

Visa produkter inom Termoskoppar från WMF.

Se gärna också

Stanley - Classic Trigger Action Termosmugg 35 cl Blå

Classic Trigger Action Termosmugg 35 cl är en testvinnande to go-mugg från Stanley - läs mer om testresultatet längre ner!

Classic Trigger Action Termosmugg är mycket enkel att dricka ur medan du är på språng, Det läckagesäkra locket är utformat med en tryckknapp, som öppnar munstycket ovanpå muggen med en lätt knapptryckning. Termosmuggens omfång är 21 cm vilket gör den lätthanterlig även om du har mindre händer. Den är också designad för att passa i de flesta mugghållare så att den kan åka med på din dagliga pendling.

Den dubbelväggiga vakuumisoleringen håller din favoritdryck varm i 5 timmar eller kall i 8 timmar så att du alltid har en välsmakande dryck nära till hands. Locket är enkelt att göra rent och termosen går att diska i maskin. Classic Trigger Action Termosmugg rymmer 350 ml.

- Volym på 350 ml
- Väger 310 gram
- Håller värmen upp till 5 timmar
- Håller kylan upp till 8 timmar
- Tillverkad av rostfritt stål
- Volym på 350 ml
- Läckagesäker
- Passar i bilens mugghållare
- Vikt med vatten: 623 gram


En termosmugg med enhandsgrepp och bekvämt grepp – testpanelens favorit!

I testet hade ingick sex termosmuggar från populära outdoor-varumärken.

Så gick testet till:
En testpanel bestående av tre personer från Outdoor utförde testets olika delar och bedömde sedan resultatet. Testet bestod av tre delar: ett värmehållningstest, ett läckagetest samt ett helhetsintryck av termosmuggen.

Stanley Classic Trigger-Action Travel är en termomugg på 0,35 liter i rostfritt stål. Den beskrivs som både spillsäker och smidig och ska hålla drycken varm upp till fem timmar och drycken kall upp till åtta timmar.

”Vi har utsett Stanley Travel Mug Trigger-Action 0,35 liter till den termosmugg som är bäst i test. Även om den inte höll temperaturen bäst gav den ett gott helhetsintryck och blev testpanelens favorit. Den gick att öppna med ett enhandsgrepp, var bekväm att dricka ur och hade ett bra grepp för både större och mindre händer.”

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2023