Sidan innehåller annonslänkar

Klean Kanteen - TK Wide Termosmugg 35,5 cl Marigold

Beställ Klean Kanteen - TK Wide Termosmugg 35,5 cl Marigold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klean Kanteen - TK Wide Termosmugg 35,5 cl Marigold inom kategorin Termosflaskor.

Produktinformation

Vakuumisolerade termosmugg från Klean Kanteen i rostfritt stål.Denna vattenflaska i metall är skapad för att hålla varma drycker varma och kalla drycker kalla. Muggen är mångsidig och passar lika bra som kaffemugg som vattenflaska.Den läcksäkra korken "Café Cap" vrider du enkelt för att öppna och du kan självklart byta till andra TKWide-korkar när du önskar andra funktioner.

Termosmuggen är lätt att rengöra och är stöttålig tack vare den rep-och skraptåliga Klean Coat™ pulverlacken. Dessutom finns den i flera färger för att passa just dig.

Se gärna också

Stelton - To Go Click termosmugg 0.4 l. Moomin present Moomin present -21%

To Go Click är en praktisk termosmugg med dubbelvägg som passar lika utmärkt till kalla som varma drycker. Använd i bilen, på promenaden eller till långa resor för att kunna njuta av din valda dryck länge. Med ett klick på locket är koppen redo att dricka ur från alla håll. Håller drycken varm i upp till 2 timmar och kall i upp till 4 timmar.

Motiven på kollektionen kommer från berättelsen om ”Mumintrollen och den magiska hatten”. En tidig morgon, efter en våldsam storm, går Mumintrollet och hans vänner på en promenad genom Mumindalen på jakt efter saker som stormen har fört in i dalen. Mumintrollet hittar en stor svart hatt och tar med sig den hem, men Mumriken varnar honom och tycker att den ser mystiskt ut. Det visar sig att hatten kan göra många saker. Läs hela historien i ”Vägen till Mumindalen - och andra berättelser av Tove Jansson”.
Mumintrollen är huvudpersonerna i ett antal böcker och serier av den svensk-finska illustratören och författaren Tove Jansson. Muminvärlden år en familj av äventyrliga troll som bor i Mumindalen med sina vänner.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Termosflaskor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Muurla

Se alla produkter
LED ljus

LED ljus från Star Trading

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Modern House

Se alla produkter
Småbestickset

Småbestickset från Vintage

Se alla produkter