Sidan innehåller annonslänkar

Klean Kanteen - TK Wide Temosmugg 47,3 cl Svart

Beställ Klean Kanteen - TK Wide Temosmugg 47,3 cl Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klean Kanteen - TK Wide Temosmugg 47,3 cl Svart inom kategorin Termosflaskor.

Produktinformation

Denna rymliga termosmugg från Klean Kanteen är perfekt för dig som vill att drycken ska hålla sin temperatur när du är på språng. Muggen kommer med en läcksäker Café-kork som man enkelt vrider på för att öppna och stänga.

Tack vare sina invändiga gängor är den bekväm att dricka ur - även utan kork. Dessutom är det möjligt att byta kork mot samtliga TK-Wide-korkar, för att passa varje tillfälle.

Muggen är enkel att rengöra och mycket stöttålig tack vare det reptåliga Klean Coat™ pulverlacket. Finns i flera färger och storlekar.

Se gärna också

Aida - To Go Vattenflaska 50 cl Svart

Tålig vattenflaska i metall från Aida.

Ta med dig Aidas återanvändbara vattenflaska i metall överallt – vare sig du ska till jobbet eller ut på äventyr. Detta är ett hållbart alternativ till en vanlig plastflaska som endast är designad för engångsanvändning, och har tagits fram i aluminium som är ett miljövänligt material som inte heller väger så mycket. Perfekt för dig som har bestämt dig för att leva en mer hållbar livsstil! Termosflaskan har en volym på 50 cl och kan diskas i diskmaskin.

Danska Aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. Aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Termosflaskor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Smeg

Se alla produkter
Lampor hängande

Lampor hängande från Umage

Se alla produkter
Gratäng-Pajformar

Gratäng-Pajformar från Le Creuset

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Blendtec

Se alla produkter