Klean Kanteen - Reflect Flaska 532 ml Borstat stål

Beställ Klean Kanteen - Reflect Flaska 532 ml Borstat stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klean Kanteen - Reflect Flaska 532 ml Borstat stål inom kategorin Termosflaskor.

Produktinformation

Vattenflaska i metall från Klean Kanteen.Reflect från Klean Kanteen är en slitstark dricksflaska med läcksäker kork. Den snygga vattenflaskan är tillverkad av livsmedelsklassad rostfritt stål, silikon samt hållbart skördad bambu och är perfekt för dig som vill slippa onödig plast i vardagen.

Se gärna också

Aida - To Go Vattenflaska 50 cl Svart

Tålig vattenflaska i metall från Aida.

Ta med dig Aidas återanvändbara vattenflaska i metall överallt – vare sig du ska till jobbet eller ut på äventyr. Detta är ett hållbart alternativ till en vanlig plastflaska som endast är designad för engångsanvändning, och har tagits fram i aluminium som är ett miljövänligt material som inte heller väger så mycket. Perfekt för dig som har bestämt dig för att leva en mer hållbar livsstil! Termosflaskan har en volym på 50 cl och kan diskas i diskmaskin.

Danska Aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. Aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Termosflaskor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från The Just Slate Company

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Scottish Made

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Carolina Gynning

Se alla produkter
Småbestick

Småbestick från Robert Welch

Se alla produkter