Klean Kanteen - Klean Kanteen Termosmugg 355 ml Svart

Beställ Klean Kanteen - Klean Kanteen Termosmugg 355 ml Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klean Kanteen - Klean Kanteen Termosmugg 355 ml Svart inom kategorin Termosflaskor.

Produktinformation

Vakuumisolerad termosmugg med vridkork och inbyggt sugrör från Klean Kanteen i rostfritt stål, perfekt för kalla drycker. Fri från bly, BPA och ftalater och slitstark konstruktion av rostfritt 18/8-stål.

Se gärna också

Aida - To Go Vattenflaska 50 cl Brun -24%

Tålig vattenflaska i metall från Aida.

Ta med dig Aidas återanvändbara vattenflaska i metall överallt – vare sig du ska till jobbet eller ut på äventyr. Detta är ett hållbart alternativ till en vanlig plastflaska som endast är designad för engångsanvändning, och har tagits fram i aluminium som är ett miljövänligt material som inte heller väger så mycket. Perfekt för dig som har bestämt dig för att leva en mer hållbar livsstil! Termosflaskan har en volym på 50 cl och kan diskas i diskmaskin.

Danska Aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. Aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Termosflaskor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kaffetegods

Kaffetegods från Degrenne

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Vintage

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från Rörstrand

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från PotteryJo

Se alla produkter