Sidan innehåller annonslänkar

Aida - To Go Vattenflaska 50 cl Vit

Beställ Aida - To Go Vattenflaska 50 cl Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - To Go Vattenflaska 50 cl Vit inom kategorin Termosflaskor.

Produktinformation

Tålig vattenflaska i metall från Aida.Ta med dig Aidas återanvändbara vattenflaska i metall överallt – vare sig du ska till jobbet eller ut på äventyr. Detta är ett hållbart alternativ till en vanlig plastflaska som endast är designad för engångsanvändning, och har tagits fram i aluminium som är ett miljövänligt material som inte heller väger så mycket.

Perfekt för dig som har bestämt dig för att leva en mer hållbar livsstil! Termosflaskan har en volym på 50 cl och kan diskas i diskmaskin.Danska Aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer Aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Produkter från kända varumärken
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Serax

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Kosta Boda

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Stiernholm

Se alla produkter