Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw To-Go Vattenflaska 0,5 L Grön

Beställ Aida - Raw To-Go Vattenflaska 0,5 L Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw To-Go Vattenflaska 0,5 L Grön inom kategorin Termosflaskor.

Produktinformation

Praktisk vattenflaska som passar perfekt för isvatten, juice och smoothies. Finns i flera snygga färger att välja mellan.

Se gärna också

Aida - To Go Vattenflaska 50 cl Vit -25%

Tålig vattenflaska i metall från Aida.

Ta med dig Aidas återanvändbara vattenflaska i metall överallt – vare sig du ska till jobbet eller ut på äventyr. Detta är ett hållbart alternativ till en vanlig plastflaska som endast är designad för engångsanvändning, och har tagits fram i aluminium som är ett miljövänligt material som inte heller väger så mycket. Perfekt för dig som har bestämt dig för att leva en mer hållbar livsstil! Termosflaskan har en volym på 50 cl och kan diskas i diskmaskin.

Danska Aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. Aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Rosendahl

Se alla produkter
Vägglampor

Vägglampor från House Doctor

Se alla produkter
Burkar och krukor

Burkar och krukor från Royal Copenhagen

Se alla produkter