Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw To-Go Vattenflaska 0,5 L Blå

Beställ Aida - Raw To-Go Vattenflaska 0,5 L Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw To-Go Vattenflaska 0,5 L Blå inom kategorin Termosflaskor.

Produktinformation

Praktisk vattenflaska som passar perfekt för isvatten, juice och smoothies. Finns i flera snygga färger att välja mellan.

Se gärna också

Stelton - Mumin To Go Click Termosmugg 0.4 L Moomin present -25%

To Go Click är en praktisk termosmugg med dubbelvägg som passar lika utmärkt till kalla som varma drycker. Använd i bilen, på promenaden eller till långa resor för att kunna njuta av din valda dryck länge. Med ett klick på locket är koppen redo att dricka ur från alla håll. Håller drycken varm i upp till 2 timmar och kall i upp till 4 timmar.

Motiven på kollektionen kommer från berättelsen om ”Mumintrollen och den magiska hatten”. En tidig morgon, efter en våldsam storm, går Mumintrollet och hans vänner på en promenad genom Mumindalen på jakt efter saker som stormen har fört in i dalen. Mumintrollet hittar en stor svart hatt och tar med sig den hem, men Mumriken varnar honom och tycker att den ser mystiskt ut. Det visar sig att hatten kan göra många saker. Läs hela historien i ”Vägen till Mumindalen - och andra berättelser av Tove Jansson”.
Mumintrollen är huvudpersonerna i ett antal böcker och serier av den svensk-finska illustratören och författaren Tove Jansson. Muminvärlden år en familj av äventyrliga troll som bor i Mumindalen med sina vänner.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Scanpan

Se alla produkter
Kylväskor

Kylväskor från Cilio

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Zwilling

Se alla produkter
För hemmet

För hemmet från Hay

Se alla produkter