Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw To-Go Termoflaska 0,5 L Grön

Jämför produkt Aida - Raw To-Go Termoflaska 0,5 L Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw To-Go Termoflaska 0,5 L Grön i kategorin Termosflaskor här hos oss.

Produktinformation

Praktisk termosflaska som håller kaffe och te varmt men också isvatten, juice och smoothies kallt. Finns i flera snygga färger att välja mellan.Perfekt att ta med när du är på språng. .

Se gärna också

Stelton - Mumin To Go Click Termosmugg 0.2 L Moomin camping -23%

Mumin To Go Click är en praktisk termosmugg med dubbelvägg som passar lika utmärkt till kalla som varma drycker. Använd i bilen, på promenaden eller till långa resor för att kunna njuta av din valda dryck länge. Med ett klick på locket är koppen redo att dricka ur från alla håll. Håller drycken varm i upp till 2 timmar och kall i upp till 4 timmar.

Motiven på kollektionen kommer från berättelsen om ”Mumintrollen och den magiska hatten”. En tidig morgon, efter en våldsam storm, går Mumintrollet och hans vänner på en promenad genom Mumindalen på jakt efter saker som stormen har fört in i dalen. Mumintrollet hittar en stor svart hatt och tar med sig den hem, men Mumriken varnar honom och tycker att den ser mystiskt ut. Det visar sig att hatten kan göra många saker. Läs hela historien i ”Vägen till Mumindalen - och andra berättelser av Tove Jansson”.
Mumintrollen är huvudpersonerna i ett antal böcker och serier av den svensk-finska illustratören och författaren Tove Jansson. Muminvärlden år en familj av äventyrliga troll som bor i Mumindalen med sina vänner.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Småbestickset

Småbestickset från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Ljus special

Ljus special från Vio Ljusfabrik

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Robert Welch

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Zwilling

Se alla produkter