Sidan innehåller annonslänkar

Rise termoskanna 1l Violet


Beställ Rise termoskanna 1l Violet på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rise termoskanna 1l Violet inom kategorin Termosar.

Se gärna också

Zwilling - Zwilling Thermo Termos 1 L Matt Svart

En termos för alla tillfällen, från tyska Zwilling. Ta med för en fika ut i skogen, till lekplatsen eller en parkbänk med vacker utsikt. En kopp kaffe, thé eller varm choklad smakar extra gott utomhus, och med Thermo termos håller varma drycker värmen i upp till 18 timmar. Perfekt för en längre resa då man inte vill köpa fika. Om man föredrar kalla drycker så som saft eller läskande iste så hålls de kalla upp till hela 24 timmar. Ha med till stranden eller på en varm cykeltur, den är läckagefri och går att ha i väskan. Termosen är tillverkad i rostfritt stål och silikon, med dubbla väggar, allt BPA-fritt, dessutom är den snygg, minimalistisk i sin design och stilren. Den finns i flera färger och locket fungerar som mugg vid behov. Efter användning går den att diska i diskmaskin, och skruvkorken går att ta isär för enkel rengöring. - Kapacitet 1 liter - Lock/mugg med litet handtag - Rostfritt 18/10 stål - Kalla drycker 24 timmar - Varma drycker 18 timmar

Läs mer

Från kunskapsbanken

Eva

Eva eller EVA kan syfta på Eva (namn) – ett kvinnligt namn Eva – den första kvinnan enligt Bibeln, se Adam och Eva

Solo

Solo (italienska för ensam), är musikterm som anger att ett stycke eller avsnitt sjungs av en person eller spelas av ett melodiförande eller improviserande instrument, eventuellt till ett ackompanjemang. Personen som sjunger eller spelar solot kallas solist. Artister som uppträder i eget namn istället för en musikgrupps namn kallas för soloartister, och gör solokarriär, även då de ackompanjeras av instrument och doakör.