Sidan innehåller annonslänkar

Rise termoskanna 1l Taupe


Beställ Rise termoskanna 1l Taupe på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rise termoskanna 1l Taupe inom kategorin Termosar.

Se gärna också

Zwilling - Zwilling Thermo Termosmugg 45 cl Silver/Vit

Dags för en miljövänlig takeaway! Från Zwilling kommer denna utmärkta termosmugg, som är perfekt när du vill ha med en kopp kaffe eller te med till jobbet, på promenaden eller på en utflykt. Eller ta med den till ditt favoritkafé och få den påfylld med en cappucino eller latte. Den finns i flera färger, håller värmen i upp till 7 timmar, och om man om sommaren vill ha en iskaffe eller iste (eller läskande kall lemonad!) så hålls dryckerna kylda i upp till 12 timmar. Den går att diska i diskmaskin, och locket går att ta isär för att rengöras ordentligt. Thermo termosmugg är tillverkad i hållbart rostfritt stål och kommer med en säkerhetsfunktion som gör att den inte läcker, så den går att ha liggandes i väskan. Den har en snygg och minimalistisk design och är alltså både funktionell och estetisk. Perfekt både på landet och i stan. - Kapacitet 45 cl - Dubbla väggar 18/10 rostfritt stål - BRA fri - Varma drycker upp till 7 timmar - Kalla drycker upp till 12 timmar

Läs mer

Från kunskapsbanken

Eva

Eva eller EVA kan syfta på Eva (namn) – ett kvinnligt namn Eva – den första kvinnan enligt Bibeln, se Adam och Eva

Solo

Solo (italienska för ensam), är musikterm som anger att ett stycke eller avsnitt sjungs av en person eller spelas av ett melodiförande eller improviserande instrument, eventuellt till ett ackompanjemang. Personen som sjunger eller spelar solot kallas solist. Artister som uppträder i eget namn istället för en musikgrupps namn kallas för soloartister, och gör solokarriär, även då de ackompanjeras av instrument och doakör.