Sidan innehåller annonslänkar

Klean Kanteen - TKPro Termos 0,75 L Svart matt

Beställ Klean Kanteen - TKPro Termos 0,75 L Svart matt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klean Kanteen - TKPro Termos 0,75 L Svart matt inom kategorin Termosar.

Produktinformation

Insulated TKPro ståltermos från Klean Kanteen är en helt plastfri termos, tillverkad av livsmedelsklassad rostfritt stål och silikon. Termosen har en integrerad mugg i rostfritt stål med dubbelväggskonstruktion och TK Closure Intern gängdesign som håller dryck kall i upp till 75 timmar och varm upp till 20 timmar.

Se gärna också

Les Artistes - Bottle Up Termoflaska 50 cl Vit -50%

Bottle Up termoflaska från Les Artistes rymmer 50 cl och är perfekt för både kalla och varma drycker. Flaskan har flera lager av värmebevarande material som håller drycken varm i 12 timmar eller kall i 24 timmar. Termoflaskan kan användas till ditt on-the-go kaffe på morgonen eller när det vankas utflykt.

Termoflaskans kork fungerar som en klocka. Vrider du korken till klockslaget då flaskan fylldes kan du utläsa innehållets ungefärliga temperatur under hela dagen. När du ska öppna flaskan trycker du först på korken för att vakuumet ska försvinna och skruvar sedan av det. Flaskans öppning är stor och gör det möjligt att tillsätta isbitar om så önskas. Flaskan tål maskindisk och korken sköljs av med varmt vatten. Termoflaskan kommer i flera färger och motiv, det är bara att välja din favorit.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Termosar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Majamoo

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Le Creuset

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Gefle

Se alla produkter